Trivseltips

Lugn & ro

Lyktor

Relaxavdelningen är en plats för lugn och ro, avslappning och tystnad. Därför har vi en åldersgräns på 18 år. För er som gärna vill besöka relaxen tillsammans med era barn så kan vi tipsa om våra familjedagar som vi har på måndagar under skollov. För att alla gäster ska kunna njuta fullt av sitt besök gäller det att visa hänsyn till andra. Lämna kamera och mobiltelefon i skåpet då dessa kan störa våra gäster och deras integritet.

Hygien

Alla våra bastur är gemensamma. Av hygieniska skäl använder man inte badkläder i de torra basturna och man sitter på sin egen handduk och har fötterna på en mindre fothandduk, så att all fukt hamnar på den samt skyddar lavarna. För allas trevnad så får du inte sitta helt naken. Ta gärna med en extra handduk, en till bastun och en till duschen efteråt, fothandduk finns att låna. När du besöker övriga avkopplande ytor på relaxavdelningen kan det vara skönt med en badrock omkring sig, medtag en egen om du önskar. Vi har även badrockar för uthyrning och försäljning. I serveringsdelen och övriga gemensamma utrymmen har du antingen badkläder, en handduk eller en badrock på dig.

Hälsa

Drick mycket vatten innan, under och efter ert besök hos oss, man förlorar mycket vätska i värmen. Det är inte tillåtet att ta med sig alkohol, relaxavdelningens bar serverar lämpliga drycker.