Bra att veta

Kristoffer i receptionenVi har ett elektroniskt entrésystem. Du behöver inte ta med något hänglås. Istället får du ett armband vid entrén som fungerar som nyckel till klädskåpet. Armband ingår till alla som fyllt 12 år.

Storsjöbadet är en rökfri och mobilfri anläggning, vilket innebär att du får vänta tills efter ditt besök med att röka och använda din mobil.

Barnvagnar lämnas i barnvagnsparkeringen vid entrén pga brandsäkerhet.

Om ditt barn ej är blöjfritt måste barnet bära en badblöja eller en blöjbadbyxa som sitter åt runt mage och ben, detta för att undvika olyckor som eventuellt kan leda till onödiga driftstopp. För barn mellan 0-2 år ingår det en badblöja i entrépriset (10 kr) Extra badblöja finns att köpa i receptionen. Personalen förbehåller sig rätten att förbjuda bad om badblöja/blöjbadbyxa saknas.

Det går bra att ta med sig egen mat, men kom ihåg att lämna glasflaskorna hemma! Detta gäller hela anläggningen, även uteområdet och det är på grund av skaderisk. Den medhavda maten äts på avsedd plats.

Alla som besöker Storsjöbadet ska följa skriftliga anvisningar och personalens muntliga instruktioner. Om dessa regler inte följs eller att man med uppsåt agerar på ett sådant vis att andra gäster eller personal blir störd eller upplever obehag, har vi på Storsjöbadet rätt att avvisa gäster från anläggningen utan återbetald entréavgift. Vid upprepade överträdelser eller i särskilt allvarliga fall, har vi rätt att stänga av gäster helt från anläggningen utan att entréavgift eller abonnemangsavgift återbetalas. 

Vi tar inget ansvar för kvarglömda saker. Förvara dina skor i ditt skåp.

Alla som går in i anläggningen betalar entré. Barn under 12 år får inte vistas i anläggningen eller bada utan ansvarig simkunnig målsman.

 

Temperaturer i våra bassänger:

Motionsbassäng 27°

Äventyrsbassäng 28-30°

Barnlandskap 30-32°

Undervisningsbassäng 32-34°

Bubbelpool nere 32°

Bubbelpool ute relax 32°

Stilla pool inne relax 37°

 

Servicedeklaration badhus

Storsjöbadets intigritetspolicy – GDPR