Passa på att njuta på utebadet!

Publicerades 5 augusti, 2020

Sommaren fortsätter ett par veckor till hos oss! Fram till och med söndagen den 23 augusti kan ni svalka er i våra utebassänger. Välkomna!

Många badgäster idag 3/8!

Publicerades 3 augusti, 2020

Idag, måndag 3 augusti, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått är det 1 ut, 1 in som gäller.   Vi tackar för ert överseende med detta!

Många besökare idag 30/7!

Publicerades 30 juli, 2020

Idag, torsdag 30 juli, har vi många badgäster hos oss och vi har nått det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. Eftersom maxantalet är nått är det 1 ut, 1 in som gäller. Vi tackar för ert överseende med detta!

Många badgäster idag 29/7!

Publicerades 29 juli, 2020

Idag, onsdag 29 juli, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått är det 1 ut, 1 in som gäller.   Vi tackar för ert överseende med detta!

Många badgäster idag 24/7!

Publicerades 24 juli, 2020

Idag, fredag 24 juli, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått så är det 1 ut 1 in som gäller. Vi tackar för ert överseende med detta!

Många badgäster idag 23/7!

Publicerades 23 juli, 2020

Idag, torsdag 23 juli, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått så är det 1 ut 1 in som gäller. Vi tackar för ert överseende med detta!

Färdigrenoverade duschar till herrarna!

Publicerades 22 juli, 2020

Nu är duscharna i herrarnas omklädningsrum äntligen färdigrenoverade. Välkommen!

Idag har vi många badgäster

Publicerades 21 juli, 2020

Idag, tisdag 21 juli, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått så är det 1 ut 1 in som gäller. Vi tackar för ert överseende med detta!

Många badgäster idag!

Publicerades 20 juli, 2020

Idag, måndag 20 juli, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått så är det 1 ut 1 in som gäller. Vi tackar för ert överseende med detta!

Många badgäster idag!

Publicerades 6 juli, 2020

Idag, måndag 6 juli, har vi många badgäster hos oss och vi kommer inom kort att nå det maxantal vi har satt för att undvika trängsel i omklädningsrum och duschar. När maxantalet är nått så är det 1 ut 1 in som gäller. Vi tackar för ert överseende med detta!