Lucka nummer 1

Publicerades 28 november, 2021

20% rabatt på allt i vår badshop! Gäller på ordinarie priser mellan 28 nov-4 dec

FÖRTURSERBJUDANDE SIMSKOLA

Publicerades 24 november, 2021

På grund av fortsatt tekniska problem med vår hemsida så kommer vi inte kunna mejla ut förturserbjudandena om plats i simskola. Därför ber vi er att ta kontakt med receptionen så hjälper vi er med förtursbokningen. Vi tackar för ert överseende!

Julen är snart här!

Publicerades 24 november, 2021

Varje advent kommer vi öppna en ny lucka i vår adventskalender. Håll utkik för fina erbjudanden från oss till er!

Förturserbjudande simskola

Publicerades 23 november, 2021

På grund av tekniska problem med vår hemsida så kommer förturserbjudandena om plats i simskola att mejlas ut senare under dagen, det är lika för alla. Förturserbjudande om plats i babysimmet har mejlats ut.

Äventyrsdelen fortsatt stängd

Publicerades 22 november, 2021

Åtgärderna kring skadan i botten på hoppbassängen kommer tyvärr att dra ut på tiden, det mest sannolika är att vi inte kommer att kunna öppna äventyrsdelen (hoppbassäng, vattenpist, bubbelpooler samt äventyrsbassäng) innan det nya året. Motionsbassäng, undervisningsbassäng, barnlandskap, rutschbanor, relax, cafét och gym håller fortsatt öppet som vanligt. Vi kommer […]

Tjejkväll på relaxen 29 november

Publicerades 22 november, 2021

Denna kväll är relaxen öppen för tjejer från 16 år. Vi håller öppet mellan kl. 16.00-21.00. Under kvällen får ni 20% i vår badshop och café Korallen erbjuder deras goda räkmacka.

Nyhet på relaxen

Publicerades 17 november, 2021

Prova vår nya relaxfotölj som vaggar dig till stämningsfull musik. Du bokar din tid hos relaxvärden, 50:- för 20 avkopplande minuter. Välkommen!

Nu är aufgussarna på relaxen igång!

Publicerades 16 november, 2021

Nu har vi kört igång med de efterlängtade aufgussarna, här hittar ni höstens schema. Välkomna!

Familjedag på relaxen 1 november

Publicerades 27 oktober, 2021

Ta med era barn och ungdomar till relaxen för en härlig dag med bastubad och upplevelseduschar. Öppet mellan kl. 10.00-21.00. Inträde är 70:- per person utöver ordinarie badentré.

Äventyrsdelen stängd från måndagen den 8 november

Publicerades 20 oktober, 2021

På grund av en skada i botten på hoppbassängen som måste åtgärdas så stänger vi äventyrsdelen (hoppbassäng, vattenpist, bubbelpooler samt äventyrsbassäng) helt från måndagen den 8 november. Tyvärr är det osäkert hur länge vi behöver hålla denna del avstängd, allt beror på hur omfattande skadan är. Vi kommer dock att […]