Spa, Östersund

Spa Östersund

Ibland kan vardagens alla måsten och stressen att hinna med allting bli för mycket. Då behöver du en plats där du kan sluta ögonen och ladda upp batterierna på. Vi på Storsjöbadet i Östersund, erbjuder spa och relax där du kan koppla bort och koppla av. Här kan du njuta av lugnet, ända in i själen!

En annorlunda upplevelse

Storsjöbadet är en av Jämtlands största turistattraktioner och fick 2008 en helt ny relaxavdelning! Här kan du kliva ner i en härlig bubbelpool och låta bubblorna massera dina trötta muskler, eller varför inte njuta av värmen i en bastu? Hos oss hittar du allt från en avslappnande meditationsbastu till en klassisk vedbastu, eller vad sägs om att prova det tyska bastufenomenet Aufguss? Alla våra bastur har olika dofter, belysning, inredning och temperatur och vi kan garantera att du snabbt kommer att hitta just din favorit.

Spa för alla behov, från topp till tå!

Passa på att ge din kropp och själ ytterligare omtanke genom att köpa ett bastu spakit från det svenska skönhetsmärket Picaut. Kittet innehåller en rengöringscreme, ansiktsvatten, peelingmask, ansiktsolja och creme för ansiktet. Till kroppen så kan vi erbjuda allt från en rengörande bodyscrub till avslappnande inpackningar från det lokala skönhetsmärket Föllinge hälsoprodukter.

Njut i goda vänners sällskap

Är ni ett helt sällskap som vill njuta av en härlig dag tillsammans? Då kan ni boka relaxen, eller varför inte vår senaste nyhet Mysrummet, där ni får vara helt för er själva. Byt om till en mjuk och härlig badrock och njut av den stora fruktbuffén som båda ingår i priset och slappna av i goda vänners sällskap. Vi kan självklart hjälpa er med mat och dryck om så önskas. Ni är varmt välkomna att kontakta oss per telefon eller via mail och berätta om era önskemål och idéer så ordnar vi resten!