Vuxensim/crawl

Vuxensim

Vi erbjuder en nybörjarkurs med individuella mål mot simkunnighet. Vi tränar på allt från trygghet i och kring vatten till grunderna i simteknik, så som att flyta, armtag och bentag.

Kursen omfattar 8 tillfällen á 45 minuter/gång.
Kostnad: 950kr
Intresserad? Boka här!

Nästa kursstart är den 10 januari 2018, lektionsplaneringen hittar du här. Bokningen öppnar 5 december kl.10.00.

Crawlkurs

En kurs för både dig som nybörjare och för dig som vill utveckla dina kunskaper inom simsättet. Du måste kunna vara obehindrad under vattnet samt kunna simma 200 meter valfritt simsätt för att delta.

Kursen omfattar 8 tillfällen à 60 minuter/gång. 
Kostnad: 1100kr
Intresserad? Boka här!

Nästa kursstart är den 14 mars 2018, lektionsplaneringen hittar du här. Bokningen öppnar 20 februari kl. 10.00.

Om du är kund hos oss sedan tidigare, loggar du in med mailadressen du registrerat. Lösenordet första gången du loggar in är dina sex första siffror i ditt personnummer. OBS! Ändra lösenordet omgående under fliken personuppgifter.
Om du är ny kund hos oss, går du in och registrerar en ny användare. Observera att du ska skriva in namn och personummer på den som ska gå simskolan. Om det är så att du vill anmäla flera personer skapar du ett konto för varje person. Du loggar sedan in med mailadressen som användarnamn och dina sex första siffror i personnumret som lösenord. OBS! Ändra lösenordet omgående under fliken personuppgifter.