Bokning simskola

Nästa simskoleomgång startar v. 2, 2018
Bokningen öppnar 5 december 10.00.

När du bokar en plats sker betalning direkt på hemsidan. Din plats är reserverad i 30 minuter.

Om ditt barn är kund hos oss sedan tidigare, loggar du in med mailadressen du registrerat. Lösenordet första gången du loggar in är barnets sex första siffror i personnumret. OBS! Ändra lösenordet omgående under fliken personuppgifter.

Om ditt barn är ny kund hos oss, går du in och registrerar en ny användare. Observera att du ska skriva in namn och personummer på den som ska gå simskolan. Om det är så att du vill anmäla flera barn skapar du ett konto för varje barn. Du loggar sedan in med mailadressen som användarnamn och barnets sex första siffror i personnumret som lösenord. OBS! Ändra lösenordet omgående under fliken personuppgifter.

Ni som redan går i vår simskola har förtur till nästa kursstart (ej intensivkurs). Betalning skall ske senast söndagen lektion 6 på nuvarande kurs, annars avbokas platsen. Tisdagen under femte simskoleveckan finns din bokning att se på vår bokningssida, och då kan du avboka eller byta tid. För full återbetalning krävs att du avbokar din plats senast två veckor före kursstart.

Kontakta Storsjöbadets simskola via mail: simskola.storsjobadet@ostersund.se

 

Så här bokar du våra simskolegrupper:

Vi har i dagarna uppdaterat vår bokningssida men har för tillfället problem med betalningen på denna sida. Vi hänvisar därför till den gamla sidan för bokning av simskola eller liknande. Den sidan hittar ni här

Vi hoppas kunna lösa detta problem så snart som möjligt!