Trivseltips

Lugn & ro

Lyktor

Relaxavdelningen är en plats för lugn och ro, avslappning och tystnad. Därför har vi en åldersgräns på 18 år för att erbjuda våra gäster en ren vuxenmiljö. För er som gärna vill besöka relaxen tillsammans med era barn så vill vi tipsa om våra familjedagar på relaxen som vi brukar ha på måndagar under skollov.
För att alla besökare ska kunna njuta fullt av sitt besök på relaxen gäller det att visa hänsyn till andra. Lämna kamera och mobiltelefon i skåpet då dessa kan störa våra gäster och deras integritet.
I mån av plats kan man byta om på relaxen.

Hygien och hälsa

Alla våra bastur är gemensamma. I de torra basturna använder man inte badkläder av hygieniska skäl. I badkläder samlas smuts och bakterier och det är ingen bra kombination tillsammans med värme och klor.
I torrbastun sitter man på sin egen handduk och har fötterna på en mindre fothandduk, så att all fukt hamnar på den samt skyddar lavarna. Ta gärna med en extra handduk, en till bastun och en till duschen efteråt. Fothandduk finns att låna. När du besöker övriga avkopplande ytor på relaxavdelningen kan det vara skönt med en badrock omkring sig. Medtag en egen badrock om du önskar. Vi har även badrockar du kan hyra eller köpa.

I serveringsdelen och övriga gemensamma utrymmen har du antingen badkläder, en handduk eller en badrock på dig.

Hälsa

Drick mycket vatten innan, under och efter ert besök hos oss, man förlorar mycket vätska i värmen.
Det är inte tillåtet att ta med sig alkohol. Relaxavdelningens bar serverar lämpliga drycker. Alkoholservering är möjlig i samband med bokning i slutet sällskap.