Bra att veta

Kristoffer i receptionenVi har ett elektroniskt entrésystem. Du behöver inte ta med något hänglås. Istället får du ett armband vid entrén som fungerar som nyckel till klädskåpet. Armband ingår till alla som fyllt 12 år.

Barn under 12 år samt barn som inte är simkunniga får aldrig vistas i någon bassäng utan att ansvarig vuxen badar tillsammans med barnen. Dessa barn ska ha målsman eller annan vuxen (minst 18 år) i omedelbar närhet i vattnet. Tänk på att Du som vuxen är ansvarig för medföljande barns säkerhet.

Storsjöbadet är en rökfri anläggning, vilket innebär att du får vänta tills efter ditt besök med att röka.

Barnvagnar lämnas i barnvagnsparkeringen vid entrén pga brandsäkerhet.

Om ditt barn ej är blöjfritt måste barnet bära en badblöja eller en blöjbadbyxa som sitter åt runt mage och ben. Om en olycka sker i någon av våra bassänger måste den stängas av för rengöring. Detta tar upp till flera timmar och innebär inget bad i den bassängen för våra gäster. Badblöjor finns att köpa i receptionen för 15:-. Personalen förbehåller sig rätten att förbjuda bad om badblöja/blöjbadbyxa saknas.

Det går bra att ta med sig egen mat, men kom ihåg att lämna glasflaskorna hemma! Detta gäller hela anläggningen, även uteområdet och det är på grund av skaderisk.

För allas trevnad; tvätta hela kroppen innan du ger dig in i äventyret eller avkopplingen. Man får inte bära underkläder under sina badkläder.

Vid besök i våra bastur är det, av hygieniska skäl, viktigt att inte ha på sig badkläder och att sitta på en handduk. Sätt också fötterna på en handduk och inte direkt på laven. Ska du besöka vår relaxavdelning kan man i mån av plats byta om i relaxens omklädningsrum.

För dig som vill motionssimma så kan vi rekommendera att komma hit på helger, vardagar mellan 15.00 – 17.00 samt under morgonsim som gäller mån-tors kl. 06.00 – 08.30. Det är tider då det oftast finns mer plats i bassängen för att det inte är så många banor bokade av skolor etc.

Vi tar inget ansvar för kvarglömda saker.
Förvara dina skor i ditt skåp.

Alla som går in i anläggningen betalar entré.

Servicedeklaration
En servicedeklaration beskriver vad du som medborgare/brukare kan förvänta dig när du nyttjar kommunala tjänster.

Servicedeklaration badhus