Barn under 12 år får inte bada utan ansvarig vuxen!

Barn under 12 år samt barn som inte är simkunniga får aldrig vistas i någon bassäng utan att ansvarig vuxen badar tillsammans med barnen. Dessa barn ska ha målsman eller annan vuxen (minst 18 år) i omedelbar närhet i vattnet. Tänk på att Du som vuxen är ansvarig för medföljande […]

Morgonbad tisdagar och torsdagar hela sommaren!

På tisdagar och torsdagar har vi morgonbad i utebassängen hela sommaren mellan kl. 06.30-08.30. Insläppet sker genom vår utekassa och endast värdekort, årskort och förköpta biljetter gäller. Välkomna!

Midsommarhelgens öppettider!

Här hittar ni öppettiderna för midsommarhelgen!

Sommarens öppettider och priser!

Här hittar ni öppettiderna och prislistan för sommaren 2018!

Måndagen 11 juni är äventyrsbassängen stängd

Tyvärr kommer äventyrsbassängen att vara stängd för allt bad måndagen den 11 juni. Övriga bassänger samt gymmet håller öppet som vanligt.

Stängt vecka 22-23

Hela anläggningen kommer att hålla stängt för allmänheten mellan 28 maj – 10 juni på grund av underhåll, reparationer och utbildningar för att upprätthålla god service, säkerhet och kvalitet. Vi förbehåller oss rätten att stänga denna period på året enligt underhållsplan, utan kompensation. Brunflobadet går att nyttja för våra medlemmar […]

Lördagen den 16 juni öppnar utebadet!

Äntligen! Lördagen den 16 juni öppnar vi vårt härliga uteområde med flera pooler, en volleybollplan, en glassbod och Östersunds största lekställning. Välkomna!

GDPR

Integritetspolicy Storsjöbadet Vi på Storsjöbadet har alltid värnat om din personliga integritet, och det kommer vi alltid att göra. Vi kommer till exempel inte dela med oss av dina personuppgifter till någon annan, personuppgifter som registreras i samband med att avtal ingås, behandlas endast av Storsjöbadet som garanterar att dina […]

Endast kontanter!

På grund av tekniskt strul så kan vi endast ta emot kontanter i helgen (19-20 maj) Gäller hela anläggningen. Vi tackar för ert överseende!

Leklördag 5 maj

Mellan kl. 12.00 – 17.00 gör vi hela tävlingsbassängen till en lekpool med massa roliga leksaker och spelar härlig musik! Simkunniga barn samt barn i vuxet sällskap är välkomna! Motionssim fram till kl. 11.30 denna dag.