GDPR

Integritetspolicy Storsjöbadet Vi på Storsjöbadet har alltid värnat om din personliga integritet, och det kommer vi alltid att göra. Vi kommer till exempel inte dela med oss av dina personuppgifter till någon annan, personuppgifter som registreras i samband med att avtal ingås, behandlas endast av Storsjöbadet som garanterar att dina […]

Stängt vecka 22-23

Hela anläggningen kommer att hålla stängt för allmänheten mellan 28 maj – 10 juni på grund av underhåll, reparationer och utbildningar för att upprätthålla god service, säkerhet och kvalitet. Vi förbehåller oss rätten att stänga denna period på året enligt underhållsplan, utan kompensation. Brunflobadet går att nyttja för våra medlemmar […]

Endast kontanter!

På grund av tekniskt strul så kan vi endast ta emot kontanter i helgen (19-20 maj) Gäller hela anläggningen. Vi tackar för ert överseende!

Leklördag 5 maj

Mellan kl. 12.00 – 17.00 gör vi hela tävlingsbassängen till en lekpool med massa roliga leksaker och spelar härlig musik! Simkunniga barn samt barn i vuxet sällskap är välkomna! Motionssim fram till kl. 11.30 denna dag.

Familjesöndag på relaxen 6 maj

Ta med er barn och ungdomar till relaxen för en härlig dag tillsammans med aufguss, bubbelpooler och upplevelseduschar! Alla betalande barn och ungdomar med vuxet sällskap betalar 70kr utöver badpriset. Öppet mellan 10.00 – 18.00, välkomna!

Halvårs- och årskortserbjudande 1-31 maj

Du med årskort och halvårskort på relaxen; bjud med en vän på relaxen under majmånad! Gäller 1 gång/kund, biljett hämtas i receptionen.

Vårfin! Aufgussmarathon 22 april

Mellan kl. 11.00 – 17.00 kör vi aufguss varje halvtimme. Värme, kyla, peeling och inpackning är några av upplevelserna i bastun denna dag. Aufgusschemat för dagen hittar ni här.

Damkväll ”från topp till tå” 9 april

Denna kväll är relaxen öppen endast för damer! Vi kommer att köra ett aufgusschema som bjuder på spabehandlingar för hela kroppen. Kvällens erbjudande från café Korallen: Valfri sallad för 75 kr.

Påsklov, 2-8 april

Varför åka till fjälls och frysa? Hos oss kan hela familjen njuta i värmen med avkopplande bad. Vi har familjedagar på relaxen varje dag  mellan kl. 11.00-16.00 med äggstra roliga aufguss för just barnen!

Familjedag på relaxen 2 april

På Annandag påsk mellan kl. 10.00-18.00 är det familjedag på relaxen igen! Ta med era barn och ungdomar till relaxen för en härlig stund tillsammans!