Gym

Nu kan du träna på 5 st anläggningar på samma kort i Östersund! Storsjöbadet och Sportsgym erbjuder bad, gym och relax på samma kort.

HantelBODY PUMP VT 55 min

Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt. Transformera din kropp med den beprövade formeln: THE REP Effect™ som är ett genombrott i styrketräningen. Med fokus på låga viktbelastningar och höga repetitioner kommer du att bränna fett och kalorier, få styrka och snabbt producera tonade muskler.

BODY BALANCE VT 55 min

Med inspiration av yoga, tai chi och pilates tränar du med kraftfulla rörelser din styrka, balans och rörlighet till musik som gör dig fokuserad. Klassen avslutas med en behaglig avslappning.

BODYSTEP VT 55 min

Kondition och styrka varvas i denna atletiska klass fylld med energi och glädje. Vi använder oss av enkla steg som du om du tycker att det är klurigt, lär dig efter några gånger. Med BS förbättrar du flåset samtidigt som du ökar din styrka, explosivitet och smidighet. Genom att justera höjden på steplådan bestämmer du själv intensiteten.

BODY COMBAT VT 55 min

Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt. Passar både nybörjare och vana deltagare.

CXWORX VT 30 min

Ett effektivt pass på 30 minuter med fokus på bålmuskulaturen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Det största arbetsverktyget i CXWORX är kroppen men du använder också gummiband och viktplattor.

CYKEL VT 45/55 min

RPM® är träning på cykel där du cyklar till rytmen av kraftfull musik. Instruktören leder dig genom berg, bergstoppar, tidsutmaningar och intervallträning.

SH’BAM VT 55 min

Med enkla men heta danssteg, är SH’BAM® det perfekta sättet att forma kroppen och låta din inre stjärna lysa! Populära hits blandat med old school dängor vi alla känner igen är SH’BAM® ett befriande, roligt och socialt sätt att träna. Varje klass av SH’BAM® är levande, unik och rolig! Passar både nybörjare och vana deltagare.

SAUNA YOGA 30 min

Ny het träning i bastun! Cirkulationsökande, renande, stärkande, läkande, mjukgörande och energigivande för kroppen.
Fredagar med start vecka 45 mellan kl. 10.15 – 10.45 i stugbastun på relaxen (45 – 55 grader)
Anmälan görs via vår bokningssida på hemsidan, medtag ombyte som linne/t-shirt och shorts, en handduk att sitta på samt en flaska med vatten.
Varmt välkommen!

Här bokar du ditt pass