Företagsevent Östersund

 

Oavsett vad syftet med ditt företagsevent är, är vi säkra på att du vill bjuda på en oförglömlig upplevelse för de inbjudna.

Storsjöbadet i Östersund har funnits sedan 1986 och är med sina 200 000 besökare per år, en av Jämtlands största turistattraktioner. Kan det bli mer spännande än så?

Ett äventyr i en lugn oas

Företagsevent ÖstersundHos oss har du en hel del att välja på! För ett roligt och annorlunda företagsevent kan du boka upplevelsebadet! Tävla i vattenrutschbanorna, hoppa från vattenpisten eller utmana kollegorna på klätterväggen.

Vi anordnar även gärna tävlingar och lekar utan extra kostnad om så önskas!

Ett oförglömligt företagsevent i Östersund

För er som föredrar ett lite lugnare tempo så kan ni boka hela relaxen och njuta av varandras sällskap. I priset ingår lån av badrock samt en stor fruktbuffé.

Tillsammans kan ni slappna av i någon av våra sex bastur eller njuta av de varma bubblorna i bubbelpoolen. Vi hjälper mer än gärna till med mat och dryck helt efter era önskemål.

Om du har bestämt dig och vill bjuda in till ett företagsevent som dina gäster sent kommer glömma är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail.

Berätta för oss om dina idéer och önskemål så hjälper vi dig!