Event för företag i Östersund

Event för företag i Östersund

Storsjöbadet i Östersund har funnits sedan 1986 och är en av Jämtlands största turistattraktioner, med hela 200 000 besökare per år. Utöver bad och motion erbjuder vi även olika typer av annorlunda och spännande event för företag i Östersund.

Upplevelsebad eller Relax

Ett event för ett företag hos oss på Storsjöbadet är garanterad en annorlunda och oförglömlig upplevelse. Boka hela upplevelsebadet och utmana varandra i de snabba vattenrutschkanorna eller uppe på klätterväggen. Vi hjälper gärna till med att ordna lekar eller tävlingar! Om upplevelsebadet inte lockar så kanske vår totalrenoverade relaxavdelning gör. Här kan du njuta av en varm bastu eller låta bubblorna i bubbelpoolen massera trötta muskler. Boka hela relaxen för er själva och slappna av i mjuka badrockar och smaka på den stora fruktbuffén som båda ingår i priset. Vi ordnar självklart med mat och dryck om så önskas.

Alla typer av event för företag i Östersund

Oavsett vilken typ av event ni planerar har vi något som passar för alla. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda vid event för företag är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller mail. Dela med dig av era önskemål så sköter vi på Storsjöbadet resten!