Aktiviteter för företag i Östersund

Aktiviteter för företag i Östersund

För oss människor är det viktigt att vi har roligt och trivs, inte bara på fritiden utan även på vår arbetsplats. Varför inte bjuda in hela företaget på spännande aktiviteter hos oss på Storsjöbadet i Östersund? Vi lovar en upplevelse utöver det vanliga!

Aktiviteter som blandar nytta med nöje

Börja er dag tillsammans med en gemensam kurs i exempelvis hjärt – och lungräddning. Fortsätt sedan med spännande aktiviteter i upplevelsebadet. Vad sägs om att tävla i någon av våra rutschkanor eller utmana arbetskamraterna till ett hopp från vattenpisten? Oavsett ålder och företag så finns det en utmaning för alla. Avsluta dagen med att koppla av i vårt spa – och relax avdelning. Ni kan välja mellan att kliva ner i någon av våra bubbelpooler eller njuta av en varm och avslappnande stund i bastun. Ni kan även boka hela relaxen för er själva och medan ni njuter ordnar vi med mat och dryck, helt efter era önskemål.

Aktiviteter utöver det vanliga för företag i Östersund
Letar ni efter aktiviteter för företag utöver det vanliga så är ni varmt välkomna att kontakta oss, antingen via telefon eller via mail. Berätta om era önskemål och förväntningar så hjälper vi er att ordna en dag som det kommer pratas om i fikarummet i många år framöver!