Aktivitet i Östersund?

Aktivitet Östersund

Storsjöbadet i Östersund har funnits sedan 1986 och med över 200 000 besökare per år, en av Jämtlands största turistattraktioner. Hos oss finns aktiviteter för alla, stora som små. Oavsett om du vill koppla av och njuta av en lugn stund eller vill ha en fullspäckad dag med klättervägg och vattenrutschbanor har vi något som passar just dig och din familj!

Aktiviteter för alla smaker i Östersund

För dig som vill njuta av en dag full av äventyr finns det mycket att välja på! Åk ner för någon av våra supersnabba rutschbanor, hoppa från trampolinen, flyt med i den strömmande kanalen eller simma bland grottor och vattenfall. För de mindre äventyrarna finns en plats som är lite mindre men lika rolig och spännande att upptäcka.
För dig som vill ta det lugnt och bara vara finns ett spa – och relaxavdelning. Här kan du slappna av i en bubbelpool, både inom – och utomhus eller njuta av värmen i en av våra sex bastur. Vi lovar att du kommer känna dig avslappnad och redo att ta dig an vardagen efter ett besök hos oss.

Utbildning och kurser

Hos oss på Storsjöbadet i Östersund är utbudet stort. Utöver äventyrsbad och relax erbjuder vi även aktiviteter så som hjärt – och lungräddning, livräddarklubben och simskola. Du kan även besöka vårt fullt utrustade gym. Ring eller maila oss om du vill veta mer om de olika kurserna så berättar vi mer.